[Company Logo Image]

Home Up Feedback

Product 2
Product 1 Product 2 Product 3 Product 4 Product 5

 

DGPSmax

A méternél is jobb pozíciómeghatározási pontosság elérésének legmegbízhatóbb eszköze az OmniSTAR korrekció. A DGPSmax azon GPS vevõk közé tartozik, amelyek képesek venni a mûholdról sugárzott OmniSTAR korrekciót.

A DGPSmax vevõbe integrált Coast technológiának köszönhetõen a vevõ a legutóbb fogadott korrekciós jel felhasználásával akár 40 percen keresztül képes – a pontosság jelentõs romlása nélkül – pozíciót számítani. Így az sem okozhat problémát, ha munka közben 40 percig nem érkezik korrekciós jel a szolgáltatótól (pl. az OmniSTAR mûhold „kitakarása” miatt).

A DGPSmax az ingyenes EGNOS korrekció vételére is felkonfigurálható. A pozíció pontossága ez esetben 1.5 méter alatt várható.

.

A DGPSmax GPS vevõt az OmniSTAR korrekció vételére is alkalmas CDA-3 típusjelû antennával együtt szállítjuk. Az antenna mágnestalppal van ellátva a munkagép vezetõfülkéjének tetejére erõsítéshez.

LCD kijelzõvel rendelkezik, amely 2 sorban 16 karakter szélességben jelenít meg információkat. A kijelzõ mellett három nyomógomb található. Ezek, valamint a kijelzõn látható információk segítségével a DGPSmax külsõ vezérlõegység csatlakoztatása nélkül is felkonfigurálható, illetve mûködése teljes körûen ellenõrizhetõ.

Nagyobb képméret érdekében kattintson a képre.

A DGPSmax hátlapján 2 soros port csatlakozója, az antennacsatlakozó, tápkábel csatlakozóaljzata és a be/kikapcsoló gomb található meg.

A készülék méretei:

Szélesség: 125 mm

Husszúság: 203 mm

Magasság: 51 mm

A DGPSmax GPS vevõt antennával,antenna kábellel (5m), kommunikációs- és tápkábellel (3m), továbbá a munkagépre rögzítést lehetõvé tevõ kiegészítõkkel szállítjuk. A DGPSmax nem tartalmaz tápegységet, mivel tápellátása a munkagéprõl történik. A mûködtetéshez 9.5 és 32 Volt közötti feszültség szükséges.

A DGPSmax GPS vevõ két kommunikációs portot tartalmaz. Az egyik port szolgál általában a pozíció kiküldésére és a készülék konfigurálására, míg a másikat külsõ forrásból származó korrekciós adatok betáplálására lehet használni. Ha szükséges mindkét porton pozíciót küldhetünk ki két különbözõ eszköz számára.

A készülék EGNOS kompatibilis, tehát képes fogadni az EGNOS rendszer térítésmentesen igénybe vehetõ korrekciós jeleit. A vevõ abszolút pontossága az üzemidõ 95 %-ában EGNOS üzemmódban 1.0-1.5 méter körüli.

A DGPSmax kiegészíthetõ az opcionális e-DIF technológiával, amely 1.5 méternél jobb pontosságot biztosít 30-40 percen keresztül ott is ahol nincs lehetõség korrekciós jel (EGNOS, OmniSTAR, vagy külsõ) vételére.

A DGPSmax fázisészlelések vételére is alkalmas, így a vevõhöz csatolt külsõ adattárolóra mentett fázisadatok utófeldolgozó programmal feldolgozhatók. Termésbecsléshez, állapotfelvételhez pontos pozícióhoz juthat korrekciós jel vétele nélkül is.

 

Nyitólapra ] Vissza ]

Utolsó frissítés: április 16, 2005