[Company Logo Image]

Home Up Feedback

Product 2
Product 1 Product 2 Product 3 Product 4 Product 5

 

MiniMax

A legkedvezõbb árfekvésû EGNOS kompatibilis GPS vevõ a CSI-Wireless kínálatából. Két soros porttal rendelkezik, így az egyiken külsõ forrásból származó korrekciós jel is juttatható a vevõbe.

A vevõbe integrált Coast technológiának köszönhetõen a vevõ a legutóbb fogadott korrekciós jel felhasználásával akár 40 percen keresztül képes – a pontosság jelentõs romlása nélkül – pozíciót számítani.

Ha nem idegenkedik a fázis észlelési adatok utólagos feldolgozásától, akkor a vevõ észlelését utófeldolgozással is pontosíthatja.

 

Nagyobb képméret érdekében kattintson a képre.

A MiniMax GPS vevõt ...... típusjelû antennával együtt szállítjuk. Az antenna mágnestalppal van ellátva a munkagép vezetõfülkéjének tetejére erõsítéshez.

Négy LED-et tartalmazó kijelzõvel rendelkezik, amely a tápellátás és a GPS jelvétel állapotával kapcsolatban jelenít meg információkat. A MiniMax csak külsõ vezérlõegységrõl (PC vagy PDA) konfigurálható fel. A konfiguráló programokat a készülékkel együtt szállítjuk.

A MiniMax hátlapján 1 soros port csatlakozója, az antennacsatlakozó, tápkábel csatlakozóaljzata és a be/kikapcsoló gomb található meg.

A készülék méretei: Szélesség: 125 mm, Husszúság: 203 mm, Magasság: 51 mm

A MiniMax GPS vevõt antennával,antenna kábellel (5m), kommunikációs- és tápkábellel (3m), továbbá a munkagépre rögzítést lehetõvé tevõ kiegészítõkkel szállítjuk. A MiniMax nem tartalmaz tápegységet, mivel tápellátása a munkagéprõl történik. A mûködtetéshez 9.5 és 32 Volt közötti feszültség szükséges.

A MiniMax GPS vevõ két kommunikációs portot tartalmaz egy DB9 csatlakozóba építve. Az egyik port szolgál általában a pozíció kiküldésére és a készülék konfigurálására, míg a másikat külsõ forrásból származó korrekciós adatok betáplálására lehet használni. Ha szükséges mindkét porton pozíciót küldhetünk ki két különbözõ eszköz számára. A két port egy Y kábelen keresztül érhetõ el.

A készülék EGNOS kompatibilis, tehát képes fogadni az EGNOS rendszer térítésmentesen igénybe vehetõ korrekciós jeleit. A vevõ abszolút pontossága az üzemidõ 95 %-ában EGNOS üzemmódban 1.0-1.5 méter körüli.

A MiniMax kiegészíthetõ az opcionális e-DIF technológiával, amely 1.5 méternél jobb pontosságot biztosít 30-40 percen keresztül ott is ahol nincs lehetõség korrekciós jel (EGNOS, OmniSTAR, vagy külsõ) vételére.

A MiniMax fázisészlelések vételére is alkalmas, így a vevõhöz csatolt külsõ adattárolóra mentett fázisadatok utófeldolgozó programmal feldolgozhatók. Termésbecsléshez, állapotfelvételhez pontos pozícióhoz juthat korrekciós jel vétele nélkül is.

 

 

Nyitólapra ] Vissza ]

Utolsó frissítés: április 16, 2005