[Company Logo Image]

Home Feedback

Products

 

[Under Construction]

Product 1
Product 2
Product 3
Product 4
Product 5

Sokkia geodéziai GPS vevők

A Sokkia Co., Ltd. (Japán) a 90-es évek elsõ felében állította elõ elsõ geodéziai pontosságú GPS vevõjét. A nagyságrendi ugrás a Sokkia GPS gyártásban akkor következett be, amikor 1999-ben a kiváló minõségû GPS vevõket elõállító kanadai NovAtel Inc.-el létrehozták közös vállalkozásukat. A közös vállalkozás eredménye az egyedülállóan sikeressé vált egyfrekvenciás Stratus GPS vevõ, valamint több kétferkvenciás - RTK üzemmódra felkészített - készülék.

A Sokkia GPS vevõket közvetlenül a végfelhasználók felé értékesítjük.

CSI-Wireless mezőgazdasági GPS vevők

A "precíziós mezõgazdaság" évek óta ismert fogalom már Magyarországon is. A földmûveléshez és terménybetakarításhoz használt munkagépek pontos navigálásához, terménybecsléshez és területméréshez, vagy akár a mûvelt terület feltérképezéséhez használható GPS vevõk egyik vezetõ gyártója a kanadai CSI-Wireless Inc.

CSI-Wireless termékeit Ön az Interat Rt.-tõl szerezheti be.

NovAtel GPS vevők és modulok

A NovAtel Inc. nem annyira a végfelhasználók, hanem inkább a rendszerépítõk elõtt ismert vállalkozás. Alapmoduljai több neves gyártó GPS vevõiben megtalálhatóak.

OmniSTAR differenciális korrekció

Az OmniSTAR nem GPS vevõk gyártójaként, hanem szolgáltatóként került honlapunkra, hiszen a Sokkia, NovAtel és CSI-Wireless gyártmányú GPS vevõk egy része az OmniSTAR korrekciós jelszórásának köszönhetõen képes biztosítani önállóan is a 15 cm - 1 méter közötti pontosságot. Az OmniSTAR szolgáltatás a precíziós mezõgazdaság számára szinte elengedhetetlen.

Garmin navigációs GPS vevők

Honlapunk nem foglalkozik a Garmin navigációs GPS vevõk teljes választékának ismertetésével. Csak azon speciális megoldások bemutatására törekszünk, amelyek megfelelõen használhatók professzionális célokra is.

 

 

 

Nyitólapra ] Sokkia ] CSI-Wireless ] NovAtel ] OmniSTAR ] Garmin ]

Utolsó frissítés: április 16, 2005