[Company Logo Image]

Home Up Feedback

Product 2
Product 1 Product 2 Product 3 Product 4 Product 5

 

PowerMax

Zavarja Önt a sok kábel a GPS vevõ körül ? Válassza a PowerMax-ot, amely az adatátvitelhez vezeték nélküli Bluetooth technológiát használ !

A PowerMax EGNOS korrekcióval és külsõ forrásból származó korrekcióval pontosítja pozícióját. A vevõbe integrált Coast technológiának köszönhetõen a vevõ a legutóbb fogadott korrekciós jel felhasználásával akár 40 percen keresztül képes – a pontosság jelentõs romlása nélkül – pozíciót számítani.

Ha nem idegenkedik a fázis észlelési adatok utólagos feldolgozásától, akkor a vevõ észlelését utófeldolgozással is pontosíthatja.

A PowerMax GPS vevõt az OmniSTAR korrekció vételére is alkalmas CDA-3 típusjelû antennával együtt szállítjuk. Az antenna mágnestalppal van ellátva a munkagép vezetõfülkéjének tetejére erõsítéshez.

Öt LED-et tartalmazó kijelzõvel rendelkezik, amely a tápellátás, a GPS jelvétel és a BlueTooth egység mûködésével kapcsolatban jelenít meg információkat. A PowerMax csak külsõ vezérlõegységrõl (PC vagy PDA) konfigurálható fel. A konfiguráló programokat a készülékkel együtt szállítjuk.

Nagyobb képméret érdekében kattintson a képre.

A PowerMax hátlapján 1 soros port csatlakozója, az antennacsatlakozó, tápkábel csatlakozóaljzata és a be/kikapcsoló gomb található meg.

A készülék méretei:

Szélesség: 125 mm

Husszúság: 203 mm

Magasság: 51 mm

A PowerMax GPS vevõt antennával,antenna kábellel (5m), kommunikációs- és tápkábellel (3m), továbbá a munkagépre rögzítést lehetõvé tevõ kiegészítõkkel szállítjuk. A PowerMax nem tartalmaz tápegységet, mivel tápellátása a munkagéprõl történik. A mûködtetéshez 9.5 és 32 Volt közötti feszültség szükséges.

A PowerMax GPS vevõ két kommunikációs portot tartalmaz, ebbõl az egyik vezeték nélküli Bluetooth. Az egyik port szolgál általában a pozíció kiküldésére és a készülék konfigurálására, míg a másikat külsõ forrásból származó korrekciós adatok betáplálására lehet használni. Ha szükséges mindkét porton pozíciót küldhetünk ki két különbözõ eszköz számára.

A készülék EGNOS kompatibilis, tehát képes fogadni az EGNOS rendszer térítésmentesen igénybe vehetõ korrekciós jeleit. A vevõ abszolút pontossága az üzemidõ 95 %-ában EGNOS üzemmódban 1.0-1.5 méter körüli.

A PowerMax kiegészíthetõ az opcionális e-DIF technológiával, amely 1.5 méternél jobb pontosságot biztosít 30-40 percen keresztül ott is ahol nincs lehetõség korrekciós jel (EGNOS, OmniSTAR, vagy külsõ) vételére.

A PowerMax fázisészlelések vételére is alkalmas, így a vevõhöz csatolt külsõ adattárolóra mentett fázisadatok utófeldolgozó programmal feldolgozhatók. Termésbecsléshez, állapotfelvételhez pontos pozícióhoz juthat korrekciós jel vétele nélkül is.

 

Nyitólapra ] Vissza ]

Utolsó frissítés: április 16, 2005